top of page

Personvern

Klage

Dersom du ønsker å sende en klage til oss, kan du gjøre det på post@skyts.no eller med brev til Skyts -Ramsdal, Gangstøgarden 77E, 5360 Kolltveit

Dine rettigheter

Du har rett til å: Få tilgang til dataene vi har om deg. Få oss til å rette feil i, eller slette dataene om deg. Inndra enhver tillatelse du har gitt til oss for bruk lagring og behandling av dine data. Få ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.

Hvem deler vi opplysninger med?

Vi kan dele personopplysningene dine med Alle som jobber sammen med oss (dersom de trenger det for å gjøre jobben sin) Vi kan også komme til å dele din data med andre hvis det er nødvendig for å holde loven, håndheve andre avtaleverk eller for å beskytte rettighetene og interessene for skyts, våre kunder eller andre. Det gjelder selvsagt bare når delingen er innenfor rammene av gjeldende personvernlovgivning.

Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i. Noen ganger bruker vi også informasjonen til å markedsføre og kommunisere om tjenester eller temaer du har vist interesse for via direkte kontakt.

Hvilke personopplysninger har vi om deg?

Vi selger ikke produkter eller tjenester direkte til enkeltpersoner eller sluttbrukere, men det kan likevel være tilfeller der vi samler inn data om deg som enkeltperson. Bruken av denne dataen vil vi sørge for er i samsvar med personopplysningsloven. Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg: Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med oss, som eposter sendt mellom oss. Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse og hvilke sider du besøker.

Informasjon

I Skyts er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Her kan du lese om hvilken informasjon vi samler om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

 

Dersom du har noen spørsmål om din persondata i forbindelse med vår virksomhet kan du ta kontakt med oss på post@skyts.no eller sende et brev til Skyts- Ramsdal, Gangstøgarden 77 E, 5360 Kolltveit

bottom of page