top of page

skyts

Studio skyts har sin opprinnelse i Hilde Ramsdals ønske om å starte sin egen virksomhet. Etter mange år som designer og konsulent, ønsker hun nå å dele sin verdifulle erfaring med andre.

Med tilholdssted vest for Bergen, finner vi inspirasjon i havet og den vakre kystnaturen. Vi er her for å hjelpe små og mellomstore bedrifter i kampen om suksess i en verden fylt med konkurranse og digitale utfordringer. Vi er dedikert til å gi bedriftene det de trenger for å takle fremtiden, og vi jobber  hele tiden for å fremme vekst gjennom design.

 

Etter mer enn 10 år i bransjen har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere som sikrer at ditt prosjekt blir en suksess.

Vi er klare til å ta fatt på oppgaven, uansett hva den måtte innebære. Ikke nøl med å ta kontakt - sammen kan vi oppnå fantastiske ting! La oss gi deg litt skyts! 😊

Kontakt oss

Hilde Ramsdal

Daglig leder / Senior Designer

 Hennes kompetanse spenner fra produktdesign til grafisk og webdesign. Hennes mål er å skape verdi gjennom design.

Tlf: 407 53 416

post@skyts.no

Kira Determins

Studio Maskot

Pausekoordinator og gledesspreder.

Tlf: 407 53 416

post@skyts.no

Designprosess

Med røtter fra kreativ ingeniørkunst, som industridesign, en vitenskapelig tilnærming til produktutvikling, har skyts en solid kompetanse innen kreative metoder for innovasjon og utvikling. I dag brukes oftest Design Thinking og den doble diamantmetoden . Men hvert prosjekt og leveranse er unikt og trenger ulik fremgangsmåte for måloppnåelse. Ved å benytte hele spekteret av erfaring og verktøykasse, skaper vi unike og funksjonelle løsninger.

Vårt mål er, og vil alltid være, å skape suksess for våre kunder – for vår suksess avhenger av deres.

Tallenes tale

250% 

Økt renomé - på sist prosjekt

3

Fornøyde kunder

12

Gjennomførte prosjekter

+10

Års erfaring

skyts opptrer

Etisk

Ved å respektere gjeldende lover og regler, menneskerettigheter, inkludering og bærekraftige valg skal vi opptre etisk i enhver sammenheng. Fremtiden trenger ansvarlige bedrifter som velger minst mulig miljøpåvirkning.
skyts er

Mild

Ved å møte mennesker og bedrifter med en mild og ydmyk tone fremmes respekt, kreativitet og vekst. 
skyts fremmer det

Autentiske

Vi tror at det unike i hver bedrift er det som gjør den spesiell. Vi hjelper deg å fremme den autentiske historien, vise ditt særpreg og dermed gi deg styrke, stolthet og suksess.
bottom of page