top of page

skyts

Velkommen til Studio Skyts, en bedrift startet av meg, Hilde Ramsdal. Etter mange år som designer og konsulent, ønsker jeg nå å dele min verdifulle erfaring med deg.

Studio Skyts er her for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes i en verden full av konkurranse og digitale utfordringer. Jeg brenner for å hjelpe mine kunder med å lykkes og samtidig skape brukervennlige løsninger som er tilgjengelige for alle.

Etter mer enn 10 år i bransjen har jeg et bredt nettverk av samarbeidspartnere som sikrer at ditt prosjekt blir en suksess. Uansett hvilken oppgave du står overfor, er jeg klar til å ta fatt på den - ikke nøl med å ta kontakt.

 

Sammen kan vi oppnå fantastiske ting! La meg gi deg litt skyts! 😊

Kontakt

Dame som ser utover med en penn i hånden

Hilde Ramsdal

Daglig leder / Senior Designer

 Hennes kompetanse spenner fra produktdesign til grafisk, med fordypning i UX og interaksjons design. 

Hun brenner for å skape verdi gjennom design.

Tlf: 407 53 416

post@skyts.no

Boxerhund som ser opp mot venstre med åpen munn og positivt uttrykk, mørk bakgrunn.

Kira Determins

Studio Maskot

Pausekoordinator og gledesspreder.

Tlf: 407 53 416

post@skyts.no

Designprosess

Med røtter fra industridesign og mange år som grafisk designer, inkludert fordypning i UX, har Hilde en solid kompetanse å lene seg på i hvert prosjekt.

Studio skyts, med Hilde Ramsdal, fokuserer på det unike i din bedrift uten å låse seg til metoder, men tvert i mot benytte hele spekteret av erfaring og verktøy for å oppnå gode resultater i prosjekt etter prosjekt. Ved å være et lite studio med flere gode samarbeidspartnere landet over har vi en unik tilstedeværelse.

Vårt mål er, og vil alltid være, å skape suksess for våre kunder – vår suksess avhenger av det.

Tallenes tale

6

Fornøyde kunder

tekst som roterer i sirkel med teksten "skyts - for bedrifter fremtidens bedrifter" pil peker nedover i midten av sirkelen.

14

Gjennomførte prosjekter

12

Års erfaring

skyts opptrer

Etisk

Ved å respektere gjeldende lover og regler, menneskerettigheter, inkludering og bærekraftige valg skal vi opptre etisk i enhver sammenheng. Fremtiden trenger ansvarlige bedrifter som velger minst mulig miljøpåvirkning.
skyts er

Mild

Ved å møte mennesker og bedrifter med en mild og ydmyk tone fremmes respekt, kreativitet og vekst. 
skyts fremmer det

Autentiske

Vi tror at det unike i hver bedrift er det som gjør den spesiell. Vi hjelper deg å fremme den autentiske historien, vise ditt særpreg og dermed gi deg styrke, stolthet og suksess.
bottom of page